top banner
Energizing Natural Body Scrub 200ML

Energizing Natural Body Scrub 200ML

CALMING Hydration Facial Oil

CALMING Hydration Facial Oil

Micellar 3 in 1Face Tonic 150 ML

Normalpris 199,00 kr Specialpris 119,40 kr
SKU
LYKKEGAARD - MICELLAR 3 IN 1 TONIC - 150 ML

Vores MICELLAR 3in1 Face Tonic er som at starte på en frisk for din hud. Den renser skånsomt huden, fjerner makeup og fugter – alle tre ting på samme tid! Den kan bruges i hele ansigtet, på hals, brystkasse og selv til dit sensitive øjenområde. De usynlige, koncentrerede molekyler tiltrækker aktivt makeup og urenheder som en magnet. De renser huden uden at fjerne den naturligt beskyttende oliebarriere, mens de fugter huden

Dette produkt er certificeret af Svanemærket, Vegan og Astma&Allergi samt udviklet i samarbejdet med Ocean Care og Plant One Tree organisation

Påfør på en vatrondel og brug den til skånsomt at fjerne makeuppen på øjnene. Brug derefter vores Cleansing Foam til at fjerne resten af ansigtsmakeuppen. Brug nu micellaren som en toner, der nænsomt fjerner det skadelige kalklag som vandet har efterladt på din hud. Din hud vil nu føles blød og hydreret. Brug morgen og aften, samt derimellem efter behov.

Havreekstrakt, saft fra aloe vera, nordic cotton Dette produkt er rig på antioxidanter og vitaminer som kombineret beroliger huden, tilfører fugt og effektivt bekæmper resterne fra snavs, makeup og luftforurening i ansigtet.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polysorbate 20, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Panthenol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Avena Sativa Kernel Extract*, Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Sorbic Acid Alle ingredienser er fra naturlige kilder og *ingredienser fra certificeret økologisk landbrug. 150 ml.

Mere information
Mærke Marta du chateau